top of page

SPORTUTÖVNING PÅ P7SKIF

P7 SKIF erbjuder träning på fritid för att utveckla idrottare till skickliga tävlande som kan vinna militära och civila tävlingar i tjänsteidrotterna.

P7 SKIF har ett samarbetsavtal med P7 där syftet är att ömsesidigt verka för att stärka garnisonens personalhälsa genom träning till ökad förmåga i tjänsteidrotterna. SKIF verkar för att stärka tjänsteidrotterna

VÅRA SEKTIONER

IMG_8885.JPG

GEVÄRSSKYTTE

dyn1.PNG

DYNAMISKT SKYTTE

2019-03-16 10.15_edited.jpg

PISTOLSKYTTE

enduro_edited.jpg

ENDURO

mil5kamp.png

MILITÄR FEMKAMP

KARTA.png

ORIENTERING, FRIIDROTT

gevär_edited.jpg

“Fältskytte med gevär, en sport som utmanar.  För dig som vill utmana dig i skytte”

IMG_8885.JPG

“Gevärskytte, en sport för både noviser och proffs!”

2019-03-16 10.15.21.jpg

Dynamiskt skytte

Utövas enligt regler för IPSC och FMM Dynamiskt skytte. Vi skjuter 9 mm pistol, där styrka snabbhet och precision premieras. Tidigare erfarenhet av skytte samt god vapenhantering fordras.

 

Pistolskytte

Utövas enligt reglerna för de nationella och internationella formerna. Vi skjuter fin- och grovpistol, Alla klassiska pistolskyttegrenar tränas och tävlas.

 

Gevärsskytte

Nationellt ban- och fältskytte. Vi tränar skytte med 6,5 mm gevär, Vi skjuter mot olika mål i liggande, knästående och stående skjutställning. Särskild klass för vapen med kikarsikte, max cal 7,62 mm.

 

Militär femkamp

Gevärsskytte 200 m, Hinderbana 500 m bana, Handgranatskast (attrapp) Hindersimning: 50 m med 4 hinder samt Terränglöpning: 4 resp. 8 km.

 

Enduro

Vi kör MC på terrängbanor i skog och på gräsfält. (krav på MC-körkort.) Träningen är öppen för dig med privat registrerad enduromotorcykel.

 

Orienteringsskytte

Mångkampsförbundets regler vid FMM Oriskytte Delmomenten är gevärsskytte (22 LR) mot skidskyttemål med löpning mellan stationerna, punktorientering och fri- orientering. 

Orientering

Orienteringsförbundets regler vid FMM Orientering Traditionella militär tjänstidrott som alla är bekanta med. 

 

Löpning och friidrott

Friidrottsförbundets regler.

 

Välkommen att träna och tävla med SKIF!

Vi arbetar för att stärka tjänsteidrotterna i Revinge garnison

IMG_8900.JPG
bottom of page